HEY CLAY 60023 Глина за моделиране - Животни 6 кутии

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 60023
+ -
21,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли във вълшебния свят на HEY CLAY!

Този невероятен комплект предлага на вашето дете възможността да създаде своите собствени животински приятели чрез моделиране с глина.

HEY CLAY 60023 включва 6 кутии с висококачествена глина в ярки и живописни цветове. Вашето дете може да изрази своята креативност, като създава уникални и детайлни модели на различни животни с полимерна глина. От сладки прасенца и пухкави зайчета до красиви и стройни кончета, всяко създание може да бъде оживено в ръцете на вашето дете.

Този комплект е идеален за развиване на творческото мислене, фината моторика и концентрацията на децата. HEY CLAY 60023 предлага безкрайни възможности за създаване на различни форми, текстури и детайли на животните, като насърчава въображението и фантазията на вашето дете.

Не пропускайте възможността да подарите на вашето дете HEY CLAY 60023 - Глина за моделиране Животни. Този комплект не само ще ги забавлява и зарежда с положителни емоции, но и ще развие техническите им умения, креативността и творчеството. Позволете на вашето дете да се потопи във вълшебния свят на моделирането с HEY CLAY 60023 и нека те създадат уникални и зашеметяващи животни от глина!

Продуктите на Hey Clay предлагат интерактивно и забавно преживяване, като едновременно развиват въображението, творческите умения и важни моторни умения при децата. Те са подходящи за игра в домашни условия, в училище или за занимания с приятели, предоставяйки възможност за изразяване и учене през играта с глина.

Продуктът от полимерна глина притежава сертификат за качество EN71 и е подхозящ за деца над 3+.