HEY CLAY 15012 Глина за моделиране - Животни - 15 кутии

  • Кат. номер: 15012
+ -
39,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в магическия свят на HEY CLAY!

Този изключителен комплект предлага на вашето дете възможността да създаде разнообразие от животни чрез моделиране с полимерна глина.

Комплектът включва 15 кутии с висококачествена  полимерна глина в различни цветове, което позволява на децата да изразят своята креативност и да създават уникални и детайлни модели на животни. От пухкави котета до могъщи лъвове и екзотични птици, вашият малчуган ще може да създаде цял свят от разнообразни животни.

Този комплект е идеален за развиване на творческото мислене, фината моторика и концентрацията на децата. HEY CLAY  предлага безкрайни възможности за създаване на уникални форми, изрази и детайли на животните.

Не пропускайте възможността да подарите на вашето дете HEY CLAY 15012 - Глина за моделиране - Животни. Този комплект не само ще ги забавлява и зарежда с положителни емоции, но и ще развие техническите им умения, въображението и творчеството. Позволете на вашето дете да се потопи във вълшебния свят на моделирането с HEY CLAY и нека те създадат невероятни и живописни животни от полимерна глина!

Продуктите на Hey Clay предлагат интерактивно и забавно преживяване, като едновременно развиват въображението, творческите умения и важни моторни умения при децата. Те са подходящи за игра в домашни условия, в училище или за занимания с приятели, предоставяйки възможност за изразяване и учене през играта с глина.

 

Продуктът от полимерна глина притежава сертификат за качество EN71 и е подхозящ за деца над 3+.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!