HEY CLAY 30053 Глина за моделиране - Пингвин

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 30053
+ -
13,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в света на творчеството с HEY CLAY!

Този вълнуващ комплект предлага на вашето дете възможността да се забавлява и изразява своята креативност чрез моделиране на фигурки от полимерна глина.

HEY CLAY представя висококачествена глина, която е мека, гъвкава и лесна за работа. С помощта на инструкциите в комплекта и въображението на вашето дете, то ще може  да създава уникални и изразителни фигурки от полимерна глина.

Този комплект не само развива творческото мислене, фината моторика и концентрацията на децата, но и им предоставя възможност да изразят своите умения и въображение чрез моделирането. HEY CLAY 30053 Глина за моделиране - Пингвин ще вдъхнови вашето дете да създава пингвини в различни пози, които ще излязат напълно уникални и специални.

Не пропускайте шанса да подарите на вашето дете HEY CLAY 30053 - Глина за моделиране Пингвин. Този комплект не само ще ги забавлява и зарежда с положителни емоции, но и ще ги насърчи да развият своите умения в моделирането и творчеството. Позволете им да се насладят на удоволствието от създаването на прекрасни и уникални пингвини с HEY CLAY!

 Продуктите на Hey Clay предлагат интерактивно и забавно преживяване, като едновременно развиват въображението, творческите умения и важни моторни умения при децата. Те са подходящи за игра в домашни условия, в училище или за занимания с приятели, предоставяйки възможност за изразяване и учене през играта с глина.

 

HEY CLAY 30049 Моделираща глина - Прасенце притежава сертификат за качество EN 71 и е подходящо за деца над 3+.