HEY CLAY 30051 Глина за моделиране - Фазан

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 30051
+ -
13,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли във фантастичния свят на творчеството с HEY CLAY!

С този вълнуващ комплект вашето дете ще се потопи в забавната игра с моделиране и ще създаде красиви и уникални  .

HEY CLAY 30051 предлага висококачествена моделираща полимерна глина, която е мека, лесна за работа и идеална за създаване на прекрасни фигурки от полимерна глина. С помощта на инструкциите в комплекта и въображението на вашето дете, то ще може да създава реалистични и изразителни фигурки от глина.

Този комплект е отличен начин за развиване на творческото мислене, фината моторика и концентрацията на децата. С HEY CLAY, вашето дете ще развие своите умения в моделирането и ще открие различни техники и трикове за създаване на впечатляващи фигурки от полимерна глина.

Не пропускайте възможността да подарите на вашето дете HEY CLAY 30051 - Глина за моделиране - Фазан. Това е не само забавна играчка, но и инструмент за развитие на творчеството и въображението. Освободете креативността на вашето дете и позволете им да създадат свои красиви и впечатляващи модели на фазани с HEY CLAY!

 Продуктите на Hey Clay предлагат интерактивно и забавно преживяване, като едновременно развиват въображението, творческите умения и важни моторни умения при децата. Те са подходящи за игра в домашни условия, в училище или за занимания с приятели, предоставяйки възможност за изразяване и учене през играта с глина.

 

HEY CLAY 30049 Глина за моделиране - Фазан притежава сертификат за качество EN 71 и е подходящо за деца над 3+.