HEY CLAY 30046 Глина за моделиране - Конче

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 30046
+ -
13,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли във вълшебния свят на творчеството с HEY CLAY!

 

С този невероятен комплект вашето дете ще се наслади на забавната и креативна игра с моделиране и ще създаде прекрасни фигурки на красиви кончета.

HEY CLAY  предлага висококачествена полимерна глина, която е мека, гъвкава и лесна за работа. С помощта на инструкциите в комплекта и въображението на вашето дете, ще могат да се създават изящни и детайлни фигурки от полимерна глина.

Този комплект е идеален за развиване на творческото мислене, фината моторика и концентрацията на децата. HEY CLAY  предлага невероятни възможности за създаване на различни пози и изрази на кончета и ще вдъхнови вашето дете да изрази своята креативност и умения в моделирането на фигурки от полимерна глина.

Не пропускайте възможността да подарите на вашето дете HEY CLAY 30046 - Глина за моделиране Конче. Този комплект не само ще ги забавлява и зарежда с положителни емоции, но и ще развие техническите им умения, въображението и творчеството. Позволете на вашето дете да се потопи във вълшебния свят на моделирането с HEY CLAY и нека те създадат прекрасни и уникални фигурки от глина!

Продуктите на Hey Clay представляват иновативни и забавни комплекти за моделиране от полимерна глина, предназначени за деца и любители на творчеството. Hey Clay съчетава играта с моделирането и едновременно развива фината моторика, въображението и творческите умения на децата.

Комплектите на Hey Clay включват мека и лесна за работа глина в различни ярки цветове. С тях децата могат да създават различни фигури и обекти, като например животни, растения, превозни средства и други. Всяка опаковка съдържа подробни инструкции и илюстрирани насоки, които помагат на децата да се запознаят с основните техники на моделирането и да създават свои собствени творения.

Продуктите на Hey Clay предлагат интерактивно и забавно преживяване, като едновременно развиват въображението, творческите умения и важни моторни умения при децата. Те са подходящи за игра в домашни условия, в училище или за занимания с приятели, предоставяйки възможност за изразяване и учене през играта с глина.

Продуктът от полимерна глина притежава сертификат за качество EN71 и е подхозящ за деца над 3+.