HEY CLAY 30047 Глина за моделиране - Крава

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 30047
+ -
13,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в света на творчеството с HEY CLAY!

 

Този вълнуващ комплект предлага на вашето дете възможността да се забавлява и изразява своята креативност чрез моделиране.

HEY CLAY 30047 Глина за моделиране - Крава включва висококачествена глина, която е мека, лесна за работа и идеална за създаване на детайлни и изразителни модели на крави. С помощта на инструкциите в комплекта и въображението на вашето дете, те ще могат да създават уникални и живописни крави.

Този комплект не само развива творческото мислене, фината моторика и концентрацията на децата, но и им предоставя възможност да изразят своите умения и въображение чрез моделирането. HEY CLAY 30047 Глина за моделиране - Крава ще вдъхнови вашето дете да създава различни пози и изрази на кравите, които ще излязат напълно уникални и специални.

Не пропускайте шанса да подарите на вашето дете HEY CLAY 30047 - Глина за моделиране Крава. Този комплект не само ще ги забавлява и зарежда с положителни емоции, но и ще ги насърчи да развият своите умения в моделирането и творчеството. Позволете им да се насладят на удоволствието от създаването на прекрасни и уникални крави с HEY CLAY!

 

Продуктите на Hey Clay предлагат интерактивно и забавно преживяване, като едновременно развиват въображението, творческите умения и важни моторни умения при децата. Те са подходящи за игра в домашни условия, в училище или за занимания с приятели, предоставяйки възможност за изразяване и учене през играта с глина.

 

HEY CLAY 30047 Моделираща глина - Крава притежава сертификат за качество EN 71 и е подходящо за деца над 3+.