HEY CLEY 30045 Глина за моделиране - Прасенце

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 30045
+ -
13,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли във вълшебния свят на творчеството с HEY CLAY!

 

С този невероятен комплект вашето дете ще се наслади на забавната и творческа игра с моделиране и ще създаде прекрасни фигурки от глина.

 

HEY CLAY 30045 Глина за моделиране - Прасенце предлага висококачествена глина, която е мека, гъвкава и лесна за работа. С помощта на инструкциите в комплекта и въображението на вашето дете, те ще могат да създават сладки и изразителни прасенца от глина.

Този комплект е идеален за развиване на творческото мислене, фината моторика и концентрацията на децата. HEY CLAY 30045 предлага вълнуващи възможности за създаване на различни фигурки от глина и ще вдъхнови вашето дете да изрази своята креативност и умения в моделирането.

Не пропускайте възможността да подарите на вашето дете HEY CLAY 30045 - Глина за моделиране Прасенце. Този комплект не само ще ги забавлява, но и ще развие техническите им умения, въображението и творчеството. Позволете на вашето дете да се потопи във вълшебния свят на моделирането с HEY CLAY и нека те създадат прекрасни и уникални прасенца от глина!

 Продуктите на Hey Clay предлагат интерактивно и забавно преживяване, като едновременно развиват въображението, творческите умения и важни моторни умения при децата. Те са подходящи за игра в домашни условия, в училище или за занимания с приятели, предоставяйки възможност за изразяване и учене през играта с глина.

 

HEY CLAY 30049 Моделираща глина - Прасенце притежава сертификат за качество EN 71 и е подходящо за деца над 3+.