HEY CLAY 30050 Глина за моделиране - Зайче

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 30050
+ -
13,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в магическия свят на творчеството с HEY CLAY!

 

С този невероятен комплект вашето дете ще се забавлява и ще развива своето творчество, като създава сладки и изразителни зайчета.

HEY CLAY 30050 Моделираща глина - Зайче предлага висококачествена моделираща глина, която е мека, лесна за работа и идеална за формуване на зайчета с различни детайли. С помощта на инструкциите в комплекта и въображението на вашето дете, те ще могат да създават уникални и изразителни зайчета.

Този комплект е идеален за развиване на фината моторика, творческото мислене и концентрацията на децата. С HEY CLAY 30050 Моделираща глина - Зайче, вашето дете ще усъвършенства своите умения в моделирането и ще се научи на различни техники и трикове за създаване на прекрасни зайчета.

Подарете на вашето дете незабравимо преживяване с HEY CLAY 30050 - Моделираща глина Зайче. Това е не само забавна играчка, но и инструмент за развитие на творчеството и въображението. Разнообразете играта на вашето дете с тази вълнуваща глина от HEY CLAY и позволете им да създадат свои малки и очарователни зайчета!

Продуктите на Hey Clay предлагат интерактивно и забавно преживяване, като едновременно развиват въображението, творческите умения и важни моторни умения при децата. Те са подходящи за игра в домашни условия, в училище или за занимания с приятели, предоставяйки възможност за изразяване и учене през играта с глина.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!