HEY CLAY 30049 Глина за моделиране - Овчица

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 30049
+ -
13,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в света на творчеството с HEY CLAY!

 

С този вълнуващ комплект вашето дете ще се потопи в забавната и креативна игра с моделиране.

HEY CLAY Глина за пмоделиране - Овчица предлага мека, гъвкава и лесна за моделиране глина, която позволява на децата да създават реалистични и изразителни овчици. С помощта на инструкциите и идеите в комплекта, вашето дете ще се научи на различни техники за моделиране и ще създаде своя собствена уникална овчица.

HEY CLAY Глина за моделиране - Овчица е идеален за развиване на фината моторика, концентрацията и въображението на децата. Този комплект ще стимулира тяхната креативност и творческо мислене, като ги предизвика да създадат различни изразителни форми и текстури.

Не пропускайте възможността да подарите на вашето дете HEY CLAY 30049 - Глина за моделиране Овчица. Това е не само забавна играчка, но и инструмент за развитие на творчеството и фината моторика. Разнообразете играта на вашето дете с тази невероятна глина от HEY CLAY и позволете им да създадат своя малка и сладка овчица!

Продуктите на Hey Clay предлагат интерактивно и забавно преживяване, като едновременно развиват въображението, творческите умения и важни моторни умения при децата. Те са подходящи за игра в домашни условия, в училище или за занимания с приятели, предоставяйки възможност за изразяване и учене през играта с глина.

 

HEY CLAY 30049 Глина за моделиране - Овчица притежава сертификат за качество EN 71 и е подходящо за деца над 3+.