HEY CLAY 30048 Глина за моделиране - Кученце

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 30048
+ -
13,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли във вълшебния свят на творчеството с HEY CLAY Глина за моделиране!

 

С този невероятен комплект вашето дете ще се превърне в скулптор, създавайки своето собствено прекрасно кученце.

HEY CLAY 30048 Кученце е създаден с мисъл за творчество и забавление. С комплекта получавате мека и лесна за моделиране глина, която ще позволи на вашето дете да изрази своето въображение и да създаде невероятни детайли. Допълнителните инструкции и идеи ще помогнат на малките скулптори да създадат реалистични и красиви кученца.

HEY CLAY 30048 Кученце е идеален за развиване на фината моторика, творческото мислене и концентрацията на децата. С този комплект те ще усъвършенстват своите умения в моделирането и ще се научат да работят с глина по забавен и интерактивен начин.

Не пропускайте възможността да подарите на вашето дете HEY CLAY 30048 - Doggie глина за моделиране. Това е не само забавна играчка, но и инструмент за развитие на творчеството и въображението. Освободете креативността на вашето дете и нека създадат невероятни кученца с HEY CLAY 30048!

Продуктите на Hey Clay предлагат интерактивно и забавно преживяване, като едновременно развиват въображението, творческите умения и важни моторни умения при децата. Те са подходящи за игра в домашни условия, в училище или за занимания с приятели, предоставяйки възможност за изразяване и учене през играта с глина.

 

HEY CLAY 30048 Глина за моделиране - Кученце притежава сертификат за качество EN71 и е подходящ за деца над 3+.