Комплект с инструменти и чанта PolarB от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44204
+ -
39,50 лв. 31,60 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на комплекта с инструмунти и чанта PolarB от VIGA Toys

Майсторският комплект с инструменти PolarB от Вига Тойс е забавна и образователена играчка, която ще зарадва всеки малък майстор. Тя предоставя възможност на децата да се забавляват, да учат нови неща и да развиват своите моторни умения.

Играчката включва инструменти: трион, клещи, отвертка, чук, винтоверт, гаечен ключ, включително винтове, гайки, гвоздей и дървена планка. Тези инструменти ще позволят на децата да се чувстват като истински майстори и да учат как да работят с тях.

Забавното в тази игра е наличието на карти - образци, с които малкият майстор трябва да научи кой интрумент за каква ремонтна дейност е.

Тази играчка е идеална за деца на възраст над 3 години и е перфектен начин да се насърчи техния творчески потенциал и да се помогне за постигане на  образователни цели, свързани с двигателната координация.

Майсторският комплект PolarB от Вига Тойс ще помогне на малките деца да развият своите моторни умения, координация и осъзнатост за детайли и тяхното предназначение. Това е забавен начин малчуганите да учат нови неща, като същевременно се развива техният творчески потенциал. Тази играчка е перфектен подарък за малките майстори, ще ги забавлява и насърчава тяхната любознателност.

Играчката е създадена от висококачествени материали, които са здрави и безопасни за деца.

Продуктът притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGA Toys за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!