Настолна игра на VIGA Toys - Бързо ме открий

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44651
+ -
32,50 лв.
Характеристики
Характеристики

 

Добре дошли в света на бързите реакции и забавления с дървената настолна игра Бързо ме открий, която ще предизвика уменията ви за бързина и рефлекси.

Тази невероятна настолна игра е идеална за забавление с приятели и семейство. Настолната игра включва 27 дървени карти и 3 зара, с различни символи - цвят, лице на животно и графично изображение, които позволяват на играчите да се състезават за най-бързата реакция.

Как се играе настолната игра на VIGA Toys - Бързо ме открий ? Играта започва с разполагане на картите в средата на масата. Всеки играч получава по един зар и се подготвя за игра. Следва последователно хвърляне на трите зара. Играчът с най-бързата реакция трябва да изтегли картата, която съдържа трите изображения от зарчетата преди съперниците си. Играта печели този, който събере най-много карти с комбинираните изображения.

Настолна игра на VIGA Toys - Бързо ме открий е изработена от висококачествени дървени материали и е безопасна за деца. Играта е идеален начин за развитие на бързината и реакциите на децата. Тази игра е перфектният начин да се забавлявате с приятели и семейство, като се състезавате за най-бързата реакция.

Поръчайте сега настолната игра на VIGA Toys - Бързо ме открий и се забавлявайте с приятели и семейство в игри за реакция и бързина!

Настолната игра притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

 

 Посетете категориите "Образователни игри"  и "Конструктивни игри" за още подобни продукти от PlaySense

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!