Образователна игра с букви и сметало от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50033
+ -
49,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на образователна игра с букви и сметало от VIGA Toys

Viga Toys представя един уникален комплект, който съчетава учене и забавление - Learning Alphabed & Clock. Този комплект включва дървен часовник, въртящи се дървени букви, на гърба на които има картинни изображения, започващи със съотвената буква и сметало с 3 десетици топчета в основните цветове. Буквите са ярки и забавни, за да вдъхновят малките деца да учат и да развиват своите умения за разпознаване на букви и минутите, и часовете от часовника.

Комплектът е перфектен начин за децата да се забавляват, докато учат. Те могат да се научат да разпознават букви и да съчетават звуците им, като ги подреждат в правилния ред върху часовника. Освен това, часовникът им помага да развият понятията за време и посочване на часовете.

Образователната игра с букви и сметало е идеалният подарък за деца на възраст над 3 години, който ще ги забавлява и едновременно с това ще им помогне да учат и да развиват своите умения. Компактният размер на сметалото с букви го прави перфектен за взимане на път и за игра навсякъде, където и да отидете.

Продуктът притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!