Дървена количка за дърпане със зъбни колела и активности от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44682
+ -
56,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървената количка за дърпане със зъбни колела и активности от VIGA Toys

Количката за дърпане е прекрасна дървена играчка за малки деца. Тя е с класически дизайн на играчка, която се тегли от детето, докато се движи напред. Всяко дете обича да тегли тази приятни играчки по земята или пода на дома.

Количката  за дърпане представлява дървена основа, върху която е закрепена спирала с нанизани цветни мъниста и фигури на различни животни и насекоми. Кравичка, куче, птичка, плашило, калинка, пчела и пеперуда превръщат играта в приказно забавление. Детето премества по спиралата мънистата, което развива фината моторика на пръстите, двигателните му и координационни умения. В единия край на количката е монтиран клавиш, който при натиск изстрелва мънистата нагоре.

Когато количката започне да се движи, разноцветните зъбни колела се въртят, заедно с фигурите върху тях. Децата обичат динамични игри с въртеливи движения. Така вашето дете ще се забавлява и учи едновременно, като същевременно му осигурявате часове на забавление и развлечение. Нека детето ви се потопи в света на играта и научи нови неща, докато се забавлява.

Играчката е направена от висококачествена дървесина, която е здрава и издържлива. Тя има ярки и красиви цветове, които са привлекателни за децата. Играчката е създадена така, че да е удобна за манипулиране с  детските ръце, като същевременно осигурява добър захват.

Количката за дърпане със зъбни колела и активности е идеалната играчка за малките деца, която ще им помогне да развият координацията на движенията и моториката. Тя е подходяща за деца над 18 месеца и е чудесен начин за забавление и учене.

Дървената количка за дърпане притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория,посетете категория "Детски дървени играчки от 1 до 3 годишна възраст“.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!