Кошница за пикник - детска играчка от от Viga Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44676
+ -
78,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на кошница за пикник от VIGA Toys:

Добре дошли в света на забавленията с  Кошницата за пикник от Viga Toys! Тази прекрасна игра е идеална за детски удоволствия на открито и ще помогне на вашето дете да развие фините си моторни умения и въображението си, докато се забавлява на импровизиран пикник.

Кошница за пикник от VIGA Toys се състои от 27 части, включително четири различни храни, две чаши, две чинийки, двd прибора и даже красива кърпа за пикник от плат. Играчката е изработена от висококачествени материали, които са безопасни за деца, като  дизайнът и позволява да издържа на дълги часове игра.

Вашето дете ще се забавлява, като представя собствен пикник, приготвяйки храна, нареждайки я на чинийките и сервирайки я на кърпата за пикник. Това ще активира фантазията и творческите умения на вашето дете, като го насърчава да развива своите социални умения и да се играе с други деца.

Когато играта приключи, частите могат да бъдат събрани в красива кутия за съхранение, която се включва в комплекта. Това я прави идеална играчка за вкъщи или за пътуване, когато сте на пикник в парка или на морето.

Не пропускайте възможността да предложите на вашето дете безкраен брой часове на забавление с кошница за пикник от Viga Toys!

Кошницата за пикник от VIGA Toys притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Възраст - 18 месеца+

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория,посетете категория "сюжетно-ролеви игри

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!