Образователен пъзел - Игра на противоположности от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44674
+ -
22,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на образователния пъзел - Игра на противоположности от VIGA Toys

Добре дошли в света на образователните пъзели на VIGA Toys! Тази забавна игра е чудесна за малки деца, които се учат да разпознават и съпоставят противоположности. 

Комплектът включва 24 картинки с 12 двойки от противоположности като пълна - празна, голямо - малко, дълго - късо, висок - нисък и т.н. Всяка картинка е разделена на две части - едната половина съдържа една част от образа, а другата половина съдържа противоположността и. Децата могат да съчетаят двата елемента, за да създадат цялата картинка.

С образователния пъзел - Игра на противоположности, чрез съпоставяте на картинки, децата учат и предлози като отпред - отзад, върху - под, отгоре - отдолу и други. 

В играта детето се учи да назовава и съпоставя предмети по признак или местоположение, да разпознава и описва противоположни емоционални състояния, да трупа нови знания.

Всеки елемент от пъзела е направен от здрава, екологична дървесина, която е безопасна за деца. Картинките са ярки и цветни, за да привличат вниманието на децата и да им помогнат да разпознаят и съпоставят противоположностите по-лесно.

Тази игра ще помогне на децата да развият своите креативни и логически умения, като същевременно ще им предложи забавна и интерактивна дейност. С  нея те могат да учат и да се забавляват едновременно.

Играта на противоположности притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

 

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размер на образователната игра на противоположности:

210х190х45мм

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3г. и от 3 до 5 годишна възраст“, "Конструктивни игри“ и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!