Образователен пъзел - Моят дом от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44675
+ -
22,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на образователния пъзел - Моят дом от VIGA Toys

Добре дошли в света на дивите животни, рибки и насекоми с пъзел Моят дом!  Тази красива дървена играчка предлага на малките деца вълнуващо пътешествие в дивата природа, като ги запознава с различните видове животни и техните места за живеене и обитаване.

В комплекта ще откриете 10 забавни пъзела с 2 части - една за обитателите, една за техните домове и околната им среда. Малките изследователи ще се забавляват, като събират и сглобяват лъв с джунгла, бухал с хралупа, камила с пустиня и други.

Играчката развива моториката и координацията на детето, като му помага да развие представа за различните видове животни и техните среди за живот. Всяко животно и място е ярко и красиво изобразено, което прави играта още по-забавна и образователна.

С образователния пъзел - Моят дом децата ще бъдат въвлечени в забавното пътешествие в дивата природа и ще научат за животните и техните места за живот, докато се забавляват и развиват въображението си. Това е перфектният начин за децата да започнат своето пътешествие в света на природата и животните.

Играта е сертифицирана като безопаста за деца над 18 месеца.

Комплектът пъзели притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!