Магнитен риболов и колело с цветове от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44673
+ -
36,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на магнитния риболов и колело с цветове от VIGA Toys

Децата обичат игра с магнити. Те харесват тайнството на привличането и улавятнето на магнитните фигури. Този магнитен риболов включва кутия - аквариум с морски обитатели, 2 въдици, 4 морски звезди, 20 разноцветни екзотични риби, принирани върху елементи с различна геометрична форма. Рибките са приятно декорирани с цветове и графики, което ги прави привлекателни за децата.  Играчката включва и дървено колело с разграфени ярки цветове и геометрични фигури в черен тон.

Дайте възможност на децата да обследват с пръсти и се запознаят с различните геометрични форми на морски обитатели. Завъртат колелото и стрелката попада на даден цвят и черно пинче с определена форма. С въдицата играчът трябва да улови морски обитател със същата форма и цвят от посоченото със стрелката. Следва ново завъртане на колелото от следващия играч и нов опит за риболов с магнитната въдица.

В играта децата  се учат визуално да съотнасят цветове и форми. А развитието на фината и груба моторика им помага да усъвършенстват координацията между ръцете и очите, концентрацията и вниманието, зрителната памет. В процеса на играта дацата подобряват ориентацията в равнината и се подготвят за усвояване на математиката.

Комплектът е направен от висококачествени материали и е безопасен за деца над 18 месеца.

Играта е лесна за употреба и може да бъде използвана от малките деца сами или в компанията на приятели и родители. С магнитния риболов и колело цветове, и форми децата ще се забавляват и ще развиват своите умения и знания.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Можете да намерите продукта в магазин PLAYSENSE на адрес:

София - ул. "Цар Симеон" 55

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Кукления театър/

 Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага богат асортимент от играчки за вашето дете. За повече подобни продукти посетете Дървени играчки от 1 до 3 години и от 3 до 5 години и Дървени магнитни игри и пъзели.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!