Магнитна игра - Семейство мечета от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44683
+ -
37,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на магнитната игра - Семейство мечета от VIGA Toys

Вдъхновете малчуганите да развиват своята креативност и въображение с тази прекрасна магнитна игра, която включва семейство с 3 мечета, 6 двустранни магнитни плоскости с различен сюжет, 54 забавни магнитни аксесоари, като дрехи, обувки, шапки, очила и др., които децата могат да използват, за да облекат сладките мечета според собствените си предпочитания.

Със своите ярки и красиви цветове, тези магнитни аксесоари са забавни и лесни за използване, като децата могат да ги съчетават в различни комбинации, за да създадат невероятни визии за мечетата. Играта развива моториката, координацията и въображението на децата, като ги насърчава да създават свои собствени истории и игри. Вашето дете ще се забавлява и ще развива своя творчески потенциал.

Магнитната игра - семейство мечета е изработена е от висококачествени материали, които са безопасни за деца и издържливи за дълготрайна употреба.

Всеки магнит е удобен за хващане и манипулиране, като играта е подходяща за деца на възраст над 3 години. 

Размер на продукта:

215х215х45мм

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Можете да намерите продукта в магазин PLAYSENSE на адрес:

София - ул. "Цар Симеон" 55

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Кукления театър/

 

 Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага богат асортимент от играчки за вашето дете. За повече подобни продукти посетете Дървени играчки от 1 до 3 години и от 3 до 5 години и Дървени магнитни игри и пъзели.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!