Детско въже за скачане от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44678
+ -
11,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на детското въже за скачане от VIGA Toys

 

Представяме ви VIGA Kid's Jump Rope - перфектната играчка за деца, която ще ги поддържа активни и здрави. Тази скокова връв е изработена от висококачествени материали, което гарантира нейната здравина и издръжливост.

VIGA Kid's Jump Rope е подходяща за деца на възраст от 3 до 8 години и е с дължина от 2 метра. Дръжките на връвта са удобни за захващане и предотвратяват хлъзгане по време на употреба.

Скоковата връв е не само забавна, но и полезна играчка, която ще помогне на вашето дете да развие своята моторика, координация и баланс. Освен това тя е много ефективен начин да подобрите кардиоваскуларната си система.

VIGA Kid's Jump Rope е идеална за игра на открито или в закрито, като е подходяща за деца от всички нива на физическа активност.

Купувайки VIGA Kid's Jump Rope, ще дадете на вашето дете забавление и възможност да се развива физически и ментално. Тя е идеална за споделяне на забавни моменти с приятели и семейството.

Продуктът притежава сертификат за съответствие EN71.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Можете да намерите продукта в магазин PLAYSENSE на адрес:

София - ул. "Цар Симеон" 55

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Кукления театър/

 Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага богат асортимент от играчки за вашето дете. За повече подобни продукти посетете Дървени играчки  от 3 до 5, 5-7 и над 7 години.  

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!