Дървен пъзел - Уча се да се обличам от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44649
+ -
25,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Дървеният пъзел - Уча се да се обличам от VIGA Toys е чудесна дървена играчка, предназначена да помогне на малките деца да научат последователността на самостоятелното обличане.

Комплектът се състои от 16 елемента, по 8 за всяка фигура, с различни стъпки от процеса на обличане, като например обуване на чорапчета, обувки, обличане на яке. Всяка пъзел част има цветна илюстрация на дете, което следва конкретната стъпка от процеса на обличане.

Играта е създадена за деца от 2 до 4 години и е перфектна за развиване на техните моторни умения и координация, както и за учене на нови думи и понятия.

Дървеният пъзел - Уча се да се обличам е създаден от висококачествена дървесина и е лесен за хващане и поставяне  частите на пъзела. Той е лек и здрав, което го прави перфектен за игра и забавление в домашни условия.

Комплектът е идеален за родители, които търсят интерактивна играчка, която да помогне на техните деца да научат нови умения и да развият своите въображение и креативност. Пъзел - Уча се да се обличам от VIGA Toys е не само забавна играчка, но и уникален начин да научите вашето дете да се облича самостоятелно.

Размер на продукта:

205х190х45мм

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широка гама играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория посетете категория Образователни игри.

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.


Можете да намерите продукта в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София - ул. "Цар Симеон" 55
София - бул. Черни връх 100, Paradise Center
Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7/срещу Кукления театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!