Детска дървена маса - Магнитен риболов от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44546
+ -
97,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на детска дървена маса - Магнитен риболов от VIGA Toys.

Магнитният риболов е забавна и образователна играчка за малки деца. Играта съдържа дървена игрална маса с изобразен подводен свят и 40 разноцветни рибки с магнити, които трябва да се уловят с помощта на 4 въдици, също с магнити.

На гърба на всяка риба има цифра. Децата могат да играят не само на състезания по риболов, но и игри с числа, а по-големите да ги събират като точки и определят кой е победителя.

Тази игра е идеална за развиване на моториката на ръцете и координацията на очите-ръце при малките деца. Всички рибки и риболовни въдици са изработени от здрава дървесина и са дълготрайни.

Също така, играта насърчава развитието на уменията за цветово разпознаване и различаване на форми и размери, като децата събират рибките от различните цветове и форми.

С играта Магнитен риболов децата могат да се забавляват сами или с приятели, да се научат на нови неща и да развият въображението си, като се поглезят с много усмивки и радостни мигове.

Играта на риболов с магнитни въдици помага за подобряване на координацията око-ръка на децата, дигиталните когнитивни способности и двигателни умения.

Играта притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Подходяща е за деца над  двегодишна възраст.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!