Дървена играчка - Трактор с фермер и животни от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44680
+ -
37,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на играчката  - Трактор с фермер и животни от VIGA Toys

Приветствайте новата дървена играчка за вашето дете - VIGA Toys - Трактор с фермер и животни! Тази играчка предлага забавление и обучение в едно.

Веселият комплект трактор с фермер и животни се предлага с водач, кон, овца, крава, гюм с мляко, сламена бала и подвижни огради. Оградите са към каросерията на трактора, но лесно се трансформират в оградни заграждения за ферма. 

Формата на трактора е забавна и удобна за хващане и манипулиране от малките детски ръце. Той е съставен от много цветни части, които ще помогнат на вашето дете да развие своите моторни умения и координацията ръце - очи. Всяка част е лесна за поставяне и разглобяване, което подпомага усъвършенстването на фините двигателни движения, умственото и логическо мислене на малчугана.

Изработен от висококачествени и безопасни материали, този трактор е здрава и трайна за употреба играчка. Той е идеален за децата на възраст над 18 месеца, които обичат да играят с превозни срества и да се забавляват с ролеви игри.

Не пропускайте да добавите Viga Toys Farm Tractor към колекцията от играчки на вашето дете. Тя ще му донесе много часове на забавление и ще му помогне да развие много нови умения и способности.

Играта притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Размер на продукта:

235х108х70 мм

Производител: Viga Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на Viga Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!