Дървена игра за пришиване на фигурки - Ферма от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44637
+ -
43,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървена игра за пришиване на фигурки - Ферма от VIGA Toys

Дървената игра за пришиване на фигурки - Ферма от VIGA Toys е чудесна игра, която ще помогне на малките деца да развият своите моторни умения и координация на ръцете. Играта съдържа 3 въженца, 20 дървени фигури, изработени в забавни форми на животни от фермата, фермер, трактор, вятърна мелница, оградка и други. Всяка фигура има дупки, през които децата трябва да нанизват въженце и да ги пришият към таблото, за да създадат забавни комбинации. Играта съдържа 10 карти - различни образци и табло за пришиване на фигурите.

В играта децата следват образеца, конфигурират и пришиват на съответното място дървените фигури. Тя не само ще забавлява малчуганите, но и ще им помогне да се научат да броят, да разпознават форми и цветове, както и да подобрят своите моторни умения.

Всички части на играта са направени от качествени материали и са безопасни за деца. Дървената игра за пришиване на фигури - Ферма е подходяща за деца над 3 години. Тя е чудесно методическо пособие за обучение в домашни условия или детски градини.

С дървената игра за пришиване на фигурки - Ферма от Вига Тойс децата ще имат часове забавление, като същевременно ще се развиват и учат в едно и също време. Тази игра е отличен начин да се стимулира фината моторика на децата и да им се даде възможност да се забавляват, докато се учат.

Играта притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!