Дървен пъзел за обличане - Мечо от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 56401
+ -
14,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен пъзел за обличане - Мечо от VIGA Toys

Всяка дървена кутия съдържа 18 елемента с дрехи и лица с различни емоции на героя Мечо. Детето може да ги свърже в 6 фигури, всяка от които е съставена от 3 части.

Децата могат да съчетават различни цветове, форми и дрехи, както и да изучат различните емоции и изражения от лицето на Мечо. Промяната на израженията в изображенията помага за развитието на комуникативните умения и възприемането на емоции.

Играта с пъзела за обличани - Мечо стимулира детската концентрация, развитието на координацията око-ръка, въображението и креативността у детето.

Детските играчки за обличане на VIGA Toy са подходящи за деца, които обичат да се забавляват и да играят ролеви игри. Играчката за обличане - Мечо е направена от висококачествени материали и е специално проектирана за деца на възраст над 18 месеца.

С тази играчка, децата могат да създадат различни модни комбинации за мечо-момченцето, като избират между различни облекла и аксесоари, всичко необходимо за перфектния стил на малкото мече.

Играта е забавна и образователна, като помага на децата да развиват своето въображение, креативност и моторика.

Дървеният пъзел притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!