Зъболекарски комплект играчка от VIGA Тoys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44202
+ -
40,50 лв.
Характеристики
Характеристики

 Представяме ви забавния и образователен зъболекарски комплект от Viga Toys - идеалната играчка, която ще помогне на вашето дете да се забавлява, докато се запознава със значението на грижата за здравето и хигиената на зъбите.

Дървеният зъболекарски комплект на Viga Toys предлага реалистични инструменти и аксесоари, необходими за имитиране на зъболекарската процедура. Комплектът включва четка за зъби, стоматологичен инструментариум, пинцета, зъбен паста, пионки и много други детайли, които ще вдъхновят децата да създадат свои забавни ролеви игри като зъболекари.

Тази играчка е идеална за стимулиране на въображението и социалната игра на децата. Те могат да се представят като зъболекари, пациенти или стоматологични асистенти и да играят с приятели или роднини. Така те учат сътрудничество, комуникация и емпатия, докато създават забавни и учебни сценарии.

Зъболекарският комплект от Viga Toys е идеален начин да научите децата за важността на грижата за зъбите и хигиената на устната кавита. Те ще могат да упражняват правилните техники за четене на зъби и ще разберат как да поддържат своите зъби здрави и силни.

Всички продукти от Viga Toys са изработени от безопасни и екологични материали, които са подходящи за деца. Те отговарят на всички стандарти за безопасност и качество, което гарантира спокойствие на родителите и безгрижно забавление за децата.

Не чакайте повече! Поръчайте зъболекарският комплект от Viga Toys и подарете на вашето дете страхотно преживяване със забавни игри и образователни сценарии. Нека децата се наслаждават на ролевите игри като зъболекари и грижовни пациенти с този чудесен зъболекарски комплект от Viga Toys!

Размер на продукта:

225х165х65мм

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

Може да го откриете на playsense.bg и в магазини PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон "

55 София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!