Дървен пъзел момиче с частите на човешкото тяло от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44668
+ -
17,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървения пъзел момиче за изучаване частите на човешкото тяло от VIGA Toys

Добре дошли в света на Вига Тойс, където забавлението и образованието се съчетават!

Представяме ви дървения пъзел момиче с частите на човешкото тяло от VIGA  - чудесна дървена пъзел играчка, която ще помогне на вашето дете да научи за частите на тялото, докато се забавлява.

Тази играчка е изработена от висококачествена дървесина и е проектирана с ярки и забавни цветове, за да привлече вниманието на вашето дете.  Дървеният пъзел момиче с частите на човешкото тяло от VIGA включва седем части, представляващи различни части на тялото - глава, ръце, крака и т.н. Вашето дете трябва да сложи частите на правилните места, създавайки цялостна илюстрация на човешкото тяло.

Тази игра ще помогне на вашето дете да развие своята финa моторика, ръчната координация и способността за съобразителност. Те ще учат да разпознават различните части на тялото, както и да развиват собствената си представа за тяхната функция и значимост. В допълнение, това ще насърчи визуалното възприятие и пространственото мислене на вашето дете.

Дървеният пъзел момиче с частите на човешкото тяло от VIGA е идеална играчка за развитие на когнитивните и езикови умения на децата. Тя може да бъде използвана за самостоятелно игра или за игра с други деца, което ще насърчи сътрудничеството и комуникацията.

Не пропускайте възможността да предложите на вашето дете дървен пъзел момиче с частите на човешкото тяло от VIGA. Тази играчка не само ще забавлява, но и ще помогне за разширяване на знанията и развитието на важни умения. Разнообразете учебния процес с тази забавна играчка от Вига Тойс и помогнете на вашето дете да изследва и разбере частите на своето тяло!

Играта притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Подходяща е за възраст 18м+

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!