Комплект дървени фигури за балансиране от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44679
+ -
54,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на комплекта дървени фигури за балансиране от VIGA Toys.

Играта за балансиране с дървени форми от VIGA Toys включва традиционни блокове за подреждане с цветен, модерен дизайн. Децата могат да изследват смесването на блоковете, съпоставяйки размери, геометрични форми, цветови комбинации и дизайни.

Комплектът включва дървена кутия, 6 двустранни карти - образци и 46 разноцветни дървени блокчета с различни форми. Дървената игра за балансиране е забавна и образователна играчка за ранна и предучилищна възраст. Натуралните цветове дървени елементи са съчетани с ярките цветове на различни геометрични фигури. Те могат  да се поставят в различни комбинации.

Кое е уникалното при тази игра?

Децата могат да създават различни образци, като използват примерните картинки, които са включени в играчката или да измислят свои уникални модели и пространствени композиции. При поставяне на фигурите, децата трябва да упражнят своите умения за балансиране и координация, за да създадат стабилна конструкция.

Дървената играчка за балансиране е изработена от висококачествена дървесина, което я прави издръжлива и безопасна за децата. Тя не само ще подпомогне развитието моториката на детето, но също така ще го насърчи да използва своята фантазия и креативност, за да създаде нещо уникално.

Тази дървена играчка е перфектният подарък за малки деца, който ще им осигури много часове на забавление и учене. Отличава се със своята образователна стойност и забавния начин, по който се стимулира детската фантазия и развива координацията и баланса. Изградете великолепни блокови кули и композиции според картите или следвайки въображението си.

Играта притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Играта е безопасна за възраст 18м+. 

Производител: VIGA TOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!