Активираща проходилка от VIGA Toys - Крокодил

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44681
+ -
195,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на активиращата проходилка от VIGA Toys - Крокодил

 

 Този страхотен нов модел бебешка проходилка във формата на крокодил съдържа много вълнуващи и забавни игри: лабиринт с пътечки за животни, въртящо се колело с разноцветни топчета, ксилофон, въртящи се зъбни колела, игра за сортиране и нанизване на форми, телени мъниста с топчета, въртяци се блокчета с цифри и предмети, и други.
Здравата конструкция предлага подкрепа за развиване увереността на малките при ходене и помага за баланса и стабилността им, докато те се учат да прохождат.

Удивителното при активиращата проходилка - Крокодил е, че с нея освен при прохождане, децата могат да играят и в различни етапи от живота си без да губят интерес. Различните игри и активности в тази играчка по забелижителен начин привличат вниманието на детето и спомагат развитието на неговите способности.

Активиращата проходилка - Крокодил от VIGA Toys може да бъде добър помощник на родителя в ранното детско развитие на малчугана. Тази играчка му носи спокойствие, защото е изключително устойчива и сигурна за стоежа на изправено дете. А с дидактичните игри детето може послушно да играе по забавен начин по-дълъг период от време. 

Освен различни  активиращи игри активиращата проходилка от VIGA Toys - Крокодил е количка с удобно място за съхранение на играчки и  аксесоари.

Подходящ продукт за деца над 1 година.

Дървената проходилка притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGA TOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

Размер на продукта:

433х417х359 мм

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г.Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и"Детски дървени проходилки".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!