Дървен активиращ куб PolarB - 8 в 1 от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44098
+ -
115,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 

Дидактическият куб 8 в 1 PolarB e перфектната играчка за малки деца, защото съчетава 8 различни образователни игри, които ще  помогнат на малчуганите  да развият своите когнитивни и моторни умения. 

VIGA 8-in-1 Activity Cube е пълен с различни занимания, които ще стимулират различните части от мозъка на вашето дете. В него има множество цветни и интерактивни играчки, които ще предложат на малчугана безброй възможности за забавление и обучение.

Кубът има различни форми за поставяне, което помага за усъвършенстване на координацията на ръцете и очите на детето. Той има лабиринт за топчета, множество бутони за натискане и въртене, плочки за поставяне с различни цветове и форми, пъзел с животни и други забавни и образователни занимания.

Купувайки логическия куб с активности 8 в 1, вие ще дадете на вашето дете множество възможности за забавление и обучение. Той е перфектният начин да стимулирате фантазията и развитието моториката на малчугана.

Дървеният дидактичен куб е уникален начин да задържите вниманието на вашето дете за дълго време, позволявайки му да учи нови неща и да развива нови умения.

Удивителното е, че с дървения дидактически куб децата могат да играят с часове в различни етапи от живота си, без да губят интерес.

Дидактическите игри са образователни игри за постигане на определени образователни цели. Увлекателната игра с дървения дидактичен куб допринася за интензивното развитие на детските умения, сръчност и знания, волевите процеси, паметта, вниманието, логиката.

Това не е всичко – уникалната повторяемост на игрите с дървения дидактичен куб позволява на децата да затвърдят придобитите знания и умения, дава им увереност при последващи игри с различни материали. 

Дървеният активиращ куб PolarB - 8 в 1 има сертификат за качество и безопасност на материала EN71.

Сертифициран продукт за деца над 18 месеца.

Той е идеален за занимания както в домашни условия, така и в детски образователни и игрални центрове. Има компактен дизайн, който го прави лесен за съхранение и пренасяне.

Размер: 250х250х435мм

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Можете да намерите продукта в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София - ул. "Цар Симеон" 55

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7/срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага богат асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти посетете " Дървени играчки от 0 до 1 год. и от 1 до 3 години " и " Дървени играчки за фина моторика ".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!