Строител с цветни блокчета - 50 части от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59695
+ -
38,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървения цветни блокчета от VIGA Toys

Дървените блокчета от Viga Toys са класически строител за игра за деца от 2 години. Той съдържа 50 части с различни цветове и форми, от които можете да изградите най-невероятните композиции. Класически блокове са изработени от екологично чиста дървесина, ръчно боядисани са с безопасни бои в ярки цветове. Комплектът съдържа диплянка с изображение на различни цветни композиции-образци, които децата могат да конструират.

Дървеният сроител с 50 цветни дървени блокчета е чудесен за всякакви строителни и инженерни игри. Препоръчва се за детски градини и центрове за развитие.

Основната характеристика на този дървен строител е неговата цветова схема. Ярките и ефектни дървени блокчета гарантират на децата интересна игра. Тези дървени образователни блокчета са изработени в смели цветове с разнообразни шарки - петна и кръгчета, цветни ивици и вълнообразни линии, които децата съчетават в приказни композиции.

Формите на градивните елементи са не по-малко разнообразни. Комплектът за игра съдържа кубчета, паралелепипеди, цилиндри и пирамиди. Дебелината на всички части е 3 см. С тяхна помощ децата тренират пространствено и логическо мислене, строителни умения, учат се да разпознават предмети по форма и размер, и да ги сортират.

С какво е полезна играта с цветните дървени блокове?

Играта развива детските конструктивни умение, координация ръце - очи, фината и груба моторика на пръстите. При заниманията с цветния дървен строител малчуганът се опитва да създаде нови структури, развивайки въображението и креативността си. Ето защо наборът от кубчета е отличен инструмент за превеждане на идеите на младите инженери. А възнаграждаването на способности в ранна възраст е ключът към бъдещия успех.

Дървените блокчета на Viga Toys, съчетани в строител, са едни от най-полезните и безопасни комплекти за игра за малки деца. Изработени са от естествен материал - гладко шлайфано дърво. Отговаря на стандартите за качество EN71 за детски играчки.

Детските кубчета са опаковани в кофичка с диаметър 22 см, удобна за съхранение.
Възраст: от 2 години.
Цвят: многоцветен.
Материал: дърво
Дебелина на частите: 3 см
Аксесоари за съхранение: кофа с капак и дръжка.
Препоръчва се за детски градини, центрове за развитие и училища.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „ Детски дървени играчки от 1 до 3 годишна възраст“ "Конструктори и строители"

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!