Кендама SIG MOD YUA

  • Марка: KROM Kendama
  • Кат. номер: 22311
+ -
115,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на Кендама SIG MOD YUA

Кром кендама Sig Mod Yua е перфектната играчка за всички, които търсят забавление и предизвикателство. Тази японска игра е известна в цял свят, а Krom Kendama е световноизвестен производител, който създава качествени кендами.

Sig Mod Yua има уникален дизайн, разработен с помощта на световноизвестния играч и майстор на кендамата Yua. Играчката е изработена от висококачествени материали, като дърво, и е лека и здрава.

Целта на играта е да се хваща и балансира дървената топка върху различни части на кендамата, използвайки различни техники и трудни комбинации. Това е игра, която предизвиква уменията за координация и баланс на всеки, който я играе.

Krom Kendama Sig Mod Yua е подходяща за играчи от всички възрасти и нива на умения. Играчката е компактна и може да се носи навсякъде, което я прави перфектна за забавление както у дома, така и на открито.

Sig Mod Yua е част от серията на Krom Kendama и е предназначена за колекционери и фенове на играта. Тя е идеален избор за всички, които търсят качествени и уникални кендами. Сигурни сме, че тази играчка ще ви предложи много часове на забавление и ще ви погълне в света на кендамата!

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!