SIG MOD YUI

  • Марка: KROM Kendama
  • Кат. номер: 22311
+ -
115,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на Krom кендама SIG MOD YUI

Кром кендама SIG MOD YUI е японска дървена играчка, която се състои от дръжка и топка, свързани с тънък шнур. Играчката е дизайнирана за да се подобри координацията, концентрацията и уменията за балансиране на децата и възрастните.

SIG MOD YUI е с висококачествено изработени дървени елементи, които са леки, здрави и издръжливи. Топката на играчката е също изработена от дърво и е облицована с допълнително латексово покритие, което осигурява по-добро сцепление и по-добър контрол при игра.

Кром кендама SIG MOD YUI е дизайнирана с много внимание към детайлите, съчетавайки ярки цветове и уникални графични елементи. Това я прави не само забавна играчка, но и стилно допълнение към всеки колекционер или любител на дървените играчки.

SIG MOD YUI е подходяща за играчка за всички възрасти и нива на умения. Тя се играе като се хвърля топката и се опитва да се залови с дръжката или купата на кендамата. Играчката идва с примерни образци за по-сложни трикове, които могат да бъдат изучавани и практикувани.

Кендама SIG MOD YUI е перфектният начин да се забавлявате, да развивате своите умения и да се почувствате като истински майстор на тази уникална японска играчка.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!