Дървен пъзел - Професии от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44650
+ -
25,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Дървеният пъзел - Професии от VIGA Toys e страхотно дидактично пособие за запознаване на децата с различните професии, действията, необходимите принадлежности за труд и мястото на упражняването му. Комплектът съдържа изображения на хора ( които са от 2 отделни части), изпрълняващи различни професии, както и работното място, където те се практикуват.

Посредством игри, приказки,  наблюдение на ролеви взаимоотношение, беседи децата придобиват знания за различните хора и за важните професии, които извършват. В заниманията с дървеният пъзел малчуганите се учат да разпознават професиите в картинки (космонавт, стюардеса, пожарникар, учител, лекар, земеделец, полицай, готвач), както и да ги сваързват в картинни композиции. Това насочва вниманието и детското разбиране за ролята на хората, които им помагат в живота.

С какво е полезна играта на пъзел с различни професии?

Тя насърчава езиковото развитие, докато децата говорят за всека професия и ролята, която играе в подпомагането на хората. Страхотен начин за развитие на речников запас, умения за намиране на съответствие и концентрация. Познанието за труда и различните професии е крачка към подготовката за бъдещото професионално определение на отделното дете.

Децата обичат да учат за професиите, докато редят тези пъзели от 3 части. Пъзелите са чудесен начин за подобряване на концентрацията, пространственото мислене, фината моторика, способността за решаване на проблеми и разпознаването на форми. Това е чудесно забавление за детето!

Дървената игра притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Размер на кутията: 210х190х45мм

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!