Дървен пъзел - Животни и техните малки

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44648
+ -
25,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен пъзел - Животните и техните малки

Пъзелът за животните и техните малки е образователен пъзел, където децата трябва да свържат всяка майка с нейното малко. Комплектът съдържа 24 дървени изображения на 12 диви и домашни животни, и техните малки. Целта на играта е да се разширят познанията на децата за животните и техните малки.

Може чрез приказки, бесеседа или наблюдение да запознаете децата с животните, начина им на хранене, мястото, което обитават. По тези характектеристики малчуганите ще се научат да различават дивите животни от домашните любимци.

Нека децата да намерят бебетата на отделните животни и ги свържат с техните майки в пъзела.
Помогнете на децата да изградят увереност и да постигнат успех със забавни пъзели от 2 части, които усъвършенстват уменията им със собствено темпо. Ученето стана забавно!

 

Как дървеният пъзел за животните ще помогне на вашето дете?

С редене и напасване на отделните дървени елементи от пъзела се развива фината моторика на пръстите. Това ще помогне по-натам на детето в процеса на писане, боравене с прибори, използване на музикални инструменти и пособия. При този забавен и увлекателен процес детето постепенно само достига до крайния резултат и изпитва удовлетворение от това. Дървените пъзели развиват способността за концентрация и наблюдателност, координацията на движенията, подпомагат запомнянето. Способстват децата да бъдат активни, но и търпеливи, да развият логическото и творческо мислене.

 

Пъзелът за животните и техните малки притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размер на дървеният пъзел за растеж на видовете:

 

210х190х45мм

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3г. и от 3 до 5 годишна възраст“, "Конструктивни игри“ и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!