Дървена образователна игра - Пресъздай емоцията

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44633
+ -
159,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Още от най-ранна възраст децата се учат да разпознават емоциите и чувствата. Тук водеща е ролята на родители и възрастни да възпитават емоционално интелигентни деца.

Тази интерактивна играчка за стена показва 12 деца с различни изражения на лица и действия, изобразени на кръгло пано, което може да се върти.

Предложете на децата да анализират как е изобразена емоцията на всяка отделно лице, както и какво чувство е пресъздадено на рисунката. След това обсъдете как да изиграят действието. 

Завъртете панела и следвайте инструкциите, към които е насочен червеният показалец. Тази игра помага на децата да изследват различните емоции и движения на тялото, като тренират способността си за наблюдение и бърза реакция.

Дървената образователна игра - Пресъздай емоцията е страхотно занимание за групови дейности в класната стая, както и при редуване на почивки с учебен процес.

- Тази игра помага на децата да разпознават и осъзнато да пресъздават свои емоции и емоциите на други хора.

- Всичко това формира умения да свързват емоцията си с реакцията и поведението си.

- Усвоените знания и умението на децата да управляват емоциите ги прави способни да решават правилно даден проблем, а не той да им пречи.

Детската емоционална интелигентност при децата води до изграждане на удовлетворяващи взаимоотношения със заобикалящите ги, както и им помага в израстването в процеса на учение и личен живот. 

Образователната игра - Пресъздай емоцията е подходяща за деца над 18 месеца, като в същото време е достатъчно атрактивна и за по-големи малчугани.

Дървената образователна игра - Пресъздай емоцията притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Размер на образователната игра - Пресъздай емоцията:

565 х 450 х 65 мм

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория,посетете категория "Образователни игри". 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!