Голяма дървена работилница за деца от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44589
+ -
249,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на Голямата  дървена работилница за деца от VIGA Toys

 

Тази невероятна маса за инструменти ще  накара децата да се почувстват като истински професионалисти. С тази ролева игра децата се научават да учат, откриват и играят, използвайки въображението си. Майсторейки в работилницата с инструменти, болчета и гайки малчуганите  развиват двигателните и социални си умения, като същевременно култивират логическото мислене и уменията за решаване на проблеми. Това е забавен процес, който развива координацията око-ръка.

Подходящ за ранно учене на деца, сюжетно-ролеви игри и чудесен начин за децата да се научат да използват различни инструменти.

Комплектът включва: чук, линийка, отвертка, гаечен ключ, много винтове, гайки, болтове, зъбни колела и други креативни строителни части. Включено е също място за съхранение на аксесоари и специални места за поставяне на инструменти изправени. На основната повърхност на пейката има няколко отвора, в които могат да се завинтват винтовете. Всички инструменти и аксесоари са изработени от дърво, боядисани с безопасни цветове и без остри ръбове.  Голямата дървена работилница се почиства бързо и лесно с кърпа.

Подходящо за възраст над 3 години.

 

Голямата дървена работилница с инстументи от VIGA Toys притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

 

Посетете категориите "Дървени играчки за момчета" и "Конструктивни игри" за още подобни продукти от Playsense

 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!