Дървен пъзел Космос - 48 части от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44586
+ -
35,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен пъзел Космос - 48 части

Пъзел на основа от 48 елемента - опознаване на космоса. Един от начините да комбинирате забавлението с ученето е като редите пъзели. Научните изследвания потвърждават, че децата, които по-късно играят на пъзели, имат по-добри пространствени умения. Темата на пъзела е космосът.

Комплектът съдържа 48 номерирани елемента - части от пъзел плюс блокче с копие на картинката, което помага на по-малките деца да ги подреждат. След като завършат подреждането, децата могат да бъдат насърчени да опишат картината със свои думи. Пъзелът е идеално предложение не само за най-малките.

Дървеният пъзел Космос на VIGA Toys е издръжлива, природосъобразна, цветна и безопасна играчка - изработена от най-висококачествена дървесина - покрита с безопасни цветове, които гарантират пълна безопасност за най-малките потребители. Цялата е изработена от букова дървесина и боядисана с нетоксични бои в спокойни цветове, които ще привличат окото и ще ви насърчават да играете, докато се забавлявате.

Реденето на дървения пъзел с елементи от космоса е игра за развиване на фината моторика, за моторната координация и езиковите умения при децата. В играта пъзел децата попадат в приказения космически свят, развиват своята наблюдателност и фантазия, умението да се съсредоточават и разсъждават. Този увлекателен начин за игра е успокояващ за детето, а разграничаването коя част къде да се постави му помага да взима решения, решава проблеми и развива логическото си мислене. 

При играта пъзел в първия етап се очертават параметрите на това, какво детето ще открие при запознаване със света на космоса. След това е необходимо детето да обмисли новата информация и знания. Третият етап помага на детето да установи, че вече знае нещо, което преди не е знаело. Сортирането и подреждането на елементите с цифри от 1 до 48 помагат на детето да сложи ред в ума си. Реденето на отделни детайли с цифри  в последствие помага на детето в процесе на броене. При този увлекателен начин детето то само стига до крайния резултат и изпитва удовлетворение от това. 

 Продуктът не съдържа дървени елементи под 37мм, което го прави безопасен за деца над 2 години.

 Дървеният пъзел притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!