Дървен пъзел строителна техника - 48 части от VIGA Toys

  • Кат. номер: 44585
+ -
35,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен пъзел строителна техника - 48 части от VIGA Toys

 В ранна детска  възраст се формират основните мисловни процеси и правилно им развитие през това време е гаранция за по-късни успехи в живота на възрастните. Една от формите за съчетаване на забавлението с ученето е реденето на пъзели. Научните изследвания потвърждават, че децата, които играят пъзел игри по-късно, имат по-добри пространствени умения.

Темата на пъзела е строителната площадка с машините кран, бетонобъркачка, булдозер, самосвал, кулокран, багер,  разположени на нея. Изобразени са и строителни работници по време на работа.

Комплектът съдържа 48 номерирани елемента - пъзел плюс блокче с копие на картинката върху него, което ще помогне на по-малките деца да ги подредят. Пъзелите също помагат за усвояване на логическото мислене, подобряват паметта, стимулират въображението и обогатяват речника и подобряват координацията око-ръка. 

Детето учи чрез собствената си дейност. След като завърши подреждането, можете да го насърчите да опише картината със свои думи.

Пъзелът е идеално предложение не само за малките. Той е отличен инструмент, който ще работи добре и в трудовата терапия, по време на часовете по логопедия.

Дървените пъзели от Viga Toys са издръжливи, природосъобразни, цветни и безопасни за игра - изработена от най-висококачествена дървесина - покрита с безопасни бои, за да се гарантира пълна безопасност за най-малките потребители.

Дървеният пъзел строителна техника е изработен от букова дървесина и обагрен с нетоксични бои в пастелни цветове, които ще привличат интереса и насърчават за игра, като същевременно ще ви доставят много забавление.

 Продуктът не съдържа дървени елементи под 37мм, което го прави безопасен за деца над 2 години.

 Дървеният пъзел притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!