Дъска за баланс и двигателни умения от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44600
+ -
115,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Оисание на дъска за баланс и двигателни умения

Балансиращата дъска помага за развиване на баланс, стимулира вестибуларния апарат и подобрява усещането за собственото тялото. Балансиращата дъска е за деца, които обичат игрите за баланс и искат да упражняват уменията си в тях! Този тип игра допринася за координацията на движенията и концентрацията, учейки детето да балансира, като в същото време се забавлява!
Използвайте въображението си, за да отключите по-креативни начини за игра. Опростеният дизайн вдъхновява творческата игра на децата, като същевременно им помага да достигнат ключови моменти в развитието. Това може да бъде люлка, писта за състезателна кола, дъска за сърф, люлеещ се кораб, легло, мост, пързалка и т.н. С въжето за дърпане детето може да седне на дъската за баланс или да бъде изтеглено.
 
 
Според Мария Монтесори: "Свободата на детето е естествено развиваща се вътрешна способност да избира най-доброто за себе си и за другите." С дъската за баланс ще дадете на детето възможност да изрази естествената си потребност от свобода на движенията, те ще стават по-точни, хармонични и координирани. Подвижната игра за баланс стимулира вътрешната мотивация у децата за движение, да са по-дисциплинирани, да умеят да концентрират вниманието си, да имат навика за самостоятелна работа.

Дъската за баланс и двигателни умения е подходяща както за деца над 3 години, така и за тийнейджъри и възрастни до 80 кг. Към дъската има и 3 допълнителни ленти, с които можете да я превърнете в игрално пътно платно, за допълнителни игри, според въображението на играча.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

 Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „дървени играчки от 3 до 5г. и от 5 до 7 годишна възраст“.

 
 
 
Размери на продукта: 84.0 x 29.5 x 18.5 cm
Тегло: 2.380 кг
Пол: Унисекс
Препоръчителна възраст: 3 години и повече.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!