Дървена количка за бутане - зелена проходилка PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44077
+ -
92,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на количка за бутане - зелена проходилка PolarB

 

Дървената количка-проходилка от серията PolarB на фирма VIGA Toys подпомага усвояването на ходенето и учи бебето да поддържа баланс. Изключително подходяща е за първите му стъпки. В нея детето може да носи любимите си играчки и други малки съкровища като мечета или кукли. Прекрасният дизайн и цвят са чудесно допълнение към всяко интериорно пространство.

Оборудвана е с четири фиксирани колела със силиконови пръстени, което я прави безопасна и сигурна при движение. Малчуганът  очаква с нетърпение да се разхождате с него. След като детето усъвършенства самостоятелното ходене, задните колела на проходилката могат лесно да се отстранят, за да се увеличи маневреността. Дървената и поставка е подходяща за съхранение на играчки.

Лаковете, дървото и дизайнът на дървената количка за бутане са направени с мисъл за безопасността, като същевременно отговаря на спецификациите на играчката, като има сертификати EN-71 (Европа) и ASTM (Извън Европа).

Производител: VIGA TOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г.Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти

Размер: 490 x 440 x 300 mm.

Подходящо за деца над 12 месеца.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!