Дървена торта със свещички и цифри PolarB от VIGA Toys

  • Кат. номер: 44060
+ -
58,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървена торта със свещички и цефри Polar B

Представяме Ви дървена играчка VIGA - ягодова торта за рожден ден със свещички и цифри от серията PolarB.

Дървената торта е играчка, предназначена за най-малките, които обичат да забавляват. Тя може да бъде и допълнение към кухненски комплекти за сюжетно - ролеви игри. Комплектът се състои от 26 кубчета, представляващи парчета торта, ягодови декорации, свещи, цифри, чиния и шпатула. Елементите са свързани посредством велкро и малчуганите с удоволсвие разделят тортата с шпатулата на части и аранжират. Каним ви на рожден ден!

Играта помага за развитие на детското въображение и креативността, както и социалното развитие и ролевите игри. Дървената торта със свещички и цифри PolarB е изработена от букова дървесина и обагрена с нетоксични бои в пастелни, привлекателни цветове, които насърчават детето да се забавлява, докато играе.

Тортата е една от играчките, която ще служи дълго време в игрите и ще осигури на вашето дете дълги години интересно и творческо забавление. Цветната торта радва окото и насърчава към игра. Играчката ще осигури чудесно забавление по време на рожден ден на кукла или приятел от детската градина.

Боите са 100% безопасни и отговарят на стандартите за безопасност EN71 и ASTM. Играчката е опакована в цветна опаковка. Благодарение на естетичната опаковка, играчката е чудесна за подарък.

Дървената торта със свещички и цифри PolarB е предназначена за деца над 18 месеца. Цялата серия играчки PolarB е създадена от VIGA Toys, за да отговори на очакванията на родителите и децата за подобряване на детското развитие в процеса на игра.

Технически спецификации: 

Размер на продукта: Д: 165 мм х В: 80 мм х  Ш: 165 мм.

Размер на опаковката: Д: 228 мм х В: 80 мм х Ш: 225 мм

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г.Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Детски дървени кухни и аксесоари".