Дървена торта VIGA - със свещички и цифри PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44060
+ -
58,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървена торта VIGA - със свещички и цифри PolarB

 

Представяме Ви дървена играчка VIGA - ягодова торта за рожден ден със свещи и цифри от серията PolarB.

 

Дървената торта е играчка, предназначена за най-малките, които обичат да забавляват. Може да бъде и допълнение към кухненски комплекти за ролеви игри. Комплектът се състои от 26 кубчета, представляващи парчета торта, ягодови декорации, свещи, цифри, чиния и шпатула. Елементите се свързват с велкро лепенки и малчуганите с удоволствие разделят тортата с шпатулата на части и ги подреждат. Каним ви на рожден ден!

 

Играта помага за развитието на въображението и креативността на децата, както и за социалното развитие и ролевите игри. Дървената торта със свещи и цифри PolarB е изработена от буково дърво и боядисана с нетоксични бои в пастелни, атрактивни цветове, които насърчават детето да се забавлява, докато играе.

 

Тортата е една от играчките, които ще служат дълго време в игрите и ще осигурят на вашето дете дълги години интересно и творческо забавление. Цветната торта радва окото и насърчава играта. Играчката ще осигури страхотно забавление на рожден ден на кукла или приятел от детската градина.

 

Боите са 100% безопасни и отговарят на стандартите за безопасност EN71 и ASTM. Играчката е опакована в цветна опаковка. Благодарение на естетичната опаковка, играчката е чудесен подарък.

 

Дървената торта със свещи и цифри PolarB е предназначена за деца над 18 месеца. Цялата серия играчки PolarB е създадена от VIGA Toys, за да отговори на очакванията на родители и деца за подобряване на детското развитие в процеса на игра.

Технически спецификации:
Размер на продукта: Д: 165 мм x В: 80 мм x Ш: 165 мм.

Размер на опаковката: Д: 228 мм x В: 80 мм x Ш: 225 мм

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Можете да намерите продукта в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София - ул. "Цар Симеон" 55

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Кукления театър/

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!