Цветни дървени коли - подвижна сладкарница от VIGA Toys

  • Кат. номер: 44661
+ -
32,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на цветните дървени колички - подвижна сладкарница

За детето потребността да да изследва света, който му е неизвестен, е жизненонеобходима. Всеки нов предмет, който то открива, му помага да опознае света и да расте.

Различните коли, които VIGA Toys създаде за малчуганите, са 4 на брой и предназначени за разнос на различни хранителни продукти: пица, сладолед, кафе, сладкиши.

Сюжетно-ролевият аспект на играта с колички поставя детето във всякакви ситуации, като изисква от него иновативни решения, справяне с проблеми и овладяване на ситуации. Всяка дървена играчка има своята персоналност и може да обогати въображението и преживяването на детето ви. 

Какво прави дървените колички играчки на Playsense различни?

Най-подходящия материал, от който може да бъде създаден този автомобил, е дървото. Не само заради добрия външен вид, въпреки че и това е от огромно значение, а и заради основните качества и компоненти на елемента.

Дървените играчки са внимателно и сигурно структурирани, така че да могат да бъдат избегнати всякакви счупвания. Това е изключително важно не само заради факта, че деца играят с тях, а и за основното предназначение на количките - да се движат постоянно. Механизмите им за движение са опростени, но абсолютно функционални. Изработката е фина, олекотена и прецизна. Детайлите на всеки автомобил и тяхната индивидуалност ще привлича вниманието на децата, като опознаването и идентифицирането на количките ще е допълнително, интересно предизвикателство. Това категоризиране на дървените мини автомобили е възможно благодарение на контрастните, ярки и чисти бои, с които са нарисувани количките.

Дървените коли нямат звукови сигнали и светещи лампички. Идеята е децата да се стимулират сами да пресъздават звуците на превозните средства. 

 Тези малки колички в ранно детство дават възможност на децата от различен пол да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства. Играта с коли, тяхното предвижване от едно място до друго, създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. Играта с различните превозни средста, които имат важна и неотменима функция в обществото привличат детското внимание и развиват въображението.

 

Дървените коли притежават сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да ги откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г.от 1 до 3 г.и от 3 до 5 годишна възраст“ и "Сюжетно-ролеви игри“.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!