Сензорна дървена игра - докосни и открий от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44658
+ -
38,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на сензорна игра - докосни и открий от VIGA Toys

Време е за малко семейно забавление с играта "Докосни и открий" на VIGA toys, защото това е игра пълна с изненади. Този универсален комплект игри не само ще забавлява вашето малко дете, но и ще развие някои основни умения за подготовка за училище. Тази игра поддържа основни умения като сръчност, тактилно усещане, умения за наблюдение и съвпадение, памет и концентрация и изгражда речников запас и езикови умения.
 
Сензорната игра - докосни и открий от VIGA Toys включва 20 красиво изработени, цветни дървени блокчета, 20 карти за игра и цилиндрична кутия „докосни и открий“, която служи като резервоар за съхранение на цялото съдържание. Дървената сензорна игра - докосни и открий предлага 5 образователни действия за игра: - търсене, предположение, съпоставяне, сортиране и запаметяване.
 

Как да играем.

Дайте възможност на детето да се запознае с цветните дървени блокчета, на които има изобразени различни предмети. То щи ги разглежда, ще обследва формата им с пръсти, ще научи наименованията им, ще се научи да ги съпоставя с изображенията от картите.

Първоначално скрийте малко на брой блокчета в контейнера, така че детето да не види кои и го накарайте да открие с ръчичка изненадата. Когато усвои задачата, увеличете броя на фигурите до 20.  Предложете на детето с опипване да открие коя фигура от дървените блокчета е скрита в кутията. Използвайте картите с  примерни изображения. Нека детето да открива и съпоставя различните блокчета със съответната картинка. 

Упражнението спомага за развитието на фината моторика, за получаване на тактилни усещания, за масаж на пръстите, за концетрация на вниманието и развитие на детското въображение.

Разнообразието от игрови елементи към играта предлагат вариативност и възможност за различни начини на игра, според въображението на играчите.

Качеството на играчките е основен приоритет за нас. С тази игра ви предлагаме продукт със сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория,посетете категория "Образователни игри". 

 

 

 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!