Математическа операционна дъска с букви, цифри и знаци от VIGA Toys

  • Кат. номер: 44655
+ -
79,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на математическата операционна дъска с букви, цифри и знаци от VIGA Toys

 

Математическата операционна дъска с букви, цифри и знаци за математически действия включва дървена рамка и 100 кубчета от 10 различни цвята, 8 цилиндрични блокчета, представляващи математически символи, 2 големи картонени карти, 13 малки картонени карти, торбичка от плат и маркер за бялата дъска. Всяко кубче е принтирано от четирите страни с главни и малки букви, с числа между 1 и 100, действие умножение и резултат от умножението. Дъното на рамката е бяла дъска, на която може да се пише с маркер. Тя е удобна и за писане, и за рисуване.

С тази образователна игра децата не само изучават азбуката и цифрите, но и се упражняват в правопис и аритметика. С картите за игра децата могат да играят игра за съставяне на думи, за упражняват правопис по забавен начин. Децата тренират зрителната памет, логическо мислене и координацията око-ръка.

Математическата операционна дъска с букви, цифри и знаци от VIGA Toys e чудесно дидактическо пособие за предучилищна и начална училищна възраст.

Как дървената таблица за умножение помага на вашето дете?

 

Когато нарежда цветните дървените кубчета от таблицата за умножение, детето формира визуален образ на подредбата им и по този начин запомня техния брой и начина, по който са подредени. Забавното учене на таблицата за умножение,при която детето непрекъснато премества кубчетата с цифрите с пръсти и активно упражнява сетивата си,стимулира специалната склонност на детето към математиката. При занимателното усвояване таблицата за умножение, децата лесно достигат до момента, в който искат да напишат операцията, придобиват естествена и спонтанна склонност да правят изчисления и наум. Играта с дървената таблица на магазин Плейсенс ще се запази в дългата емоционална памет на детето ви и когато настъпи тежкият момент на усвояването в училище, а там има множество интерактивни методи, играта може да продължи. Дали?

 

За кого е подходяща дървената таблица за умножение?

Продуктът е подходящ за деца на възраст над 3 години. Съдържа дребни елементи.

Математическата операционна дъска с букви, цифри и математически знаци притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

 

Посетете категорията "Образователни игри" за още подобни продукти от PlaySense

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!