Цветна дървена дъска с ключалки от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44653
+ -
65,00 лв.
Характеристики
Характеристики
Дъската се състои от дървена дъска и 4 врати, затворени с резета, райбер, верижка, лост, върху които можете да упражнявате ефективността на ръцете си. Черната дъска формира не само основните умения, но и координацията око-ръка и сръчността на пръстите на детето.
 
Характеристика:
 
- Играчката има 4 врати за отваряне,
- След като отворите вратата, ще намерите различни маскирани животни
- Цветната дървена дъска с ключалки има хубави цветове, които правят забавлението по-приятно.
Играчката развива:

Дървената дъска с ключалки от VIGA Toys е пособието, с което децата се обучават в конкретни навици, а също така развиват фината моторика, координацията на движенията, което го прави изключително подходящо за образователни детски центрове и градини. С него детето се научава да се справя с прости ключалки.

Играта с ключалки помага на детето да изпитва удовлетворение от научаването на нещо ново. Тези различни видове ключалки изискват достатъчно разнообразни и сложни маневри, за да успее детето да разграничи последователните си действия, всяко от които трябва да бъде завършено, за да продължи към следващото. Например, за да отключи вратата с верижката, детето първо е необходимо да придвижи металния накрайник докрай, от дясно на ляво, към по-големия отвор и тогава да издърпа верижката навън. Играта развива сръчността на малките пръстчета, координацията ръка-око и други основни умения.

 С това пособие по системата Монтесори то изследва неизвестното, опознава света и се развива. Повторението на действието отключване и заключване, което малчуганът с удоволствие прави, е необходимо за запомнянето. Многократното повтаряне на тези действия ще помогне на детето напълно да ги овладее, да придобие бързина и сръчност. А това е така, защото те са му непознати и интересни. Възхищава се, че благодарение на неговите усилия овладявя и усъвършенства отключването и заключването, че контролира света около себе си.

А това упражнение започва още около 3 годишна възраст.

 

 

Дървената цветна дъска с ключалки притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да я откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размер на дървената игра с ключалки - Заключване и отключване

310х310х35мм

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете  "Играчки за стена" и "Образователни играчки"

 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!