Дървена играчкa-спирала с топчета и животни от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44561
+ -
42,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 Представяме ви уникалната дървена играчка - спирала с топчета и животни от Viga Toys - чудесна играчка, която ще развие моториката и забавляването на вашето дете.

Дървената спирала с топчета и животни на Viga Toys предлага забавление и обучение в едно. Комплектът включва цветни топчета, които следват спираловиден път, и различни дървени животни, които детето може да поставя на пътя на топчетата.

Тази играчка е идеална за стимулиране на въображението и развитието на моторните умения на децата. Те могат да създават свои уникални конструкции и дизайни, като използват различни животни и топчета. Това помага за развитието на тяхната пространствена и креативна мисъл, както и за развиване на фината моторика.

Дървената играчка-спирала с топчета и животни от Viga Toys предоставя на вашето дете невероятно забавление и предизвикателства. Те могат да създават различни пътеки за топчетата, които да следват и да поставят животните на различни места. Това развива техните умения за проблемно решаване и едновременно усъвършенстват ръчните си умения.

Всички продукти от Viga Toys са изработени от безопасни и екологични материали, които са подходящи за деца. Те отговарят на всички стандарти за безопасност и качество, което гарантира спокойствие на родителите и безгрижно забавление за децата.

Не чакайте повече! Поръчайте дървената играчка-спирала с топчета и животни от Viga Toys и подарете на вашето дете забавление и развитие на уменията им. Нека децата се наслаждават на създаването на уникални конструкции и забавлението с този чудесен дървен комплект от Viga Toys!

Играта притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: Viga Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на Viga Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/


Размери на продукта:
Д: 220 мм x В: 220 мм x Ш: 150 мм

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!