Дървена играчка VIGA - Не се сърди човече PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44092
+ -
47,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървена играчка VIGA - Не се сърди човече PolarB

 

 Не се сърди човече е популярна детска и семейна игра. Това е класическа игра за две, три или четири деца. Ние от PLAYSENSE, като официални вносители и дистрибутори на VIGA Toys, ви предлагаме една различна визия на дървения Не се сърди човек. Игралното поле се разполовява и се разгъва на две. Дървената кутия на играта Не се сърди човече се затваря с метална катарама и е удобна за съхранение на дървените елементи, като я прави лесна за пренасяне. Съдържа 16 пешки - характерните герои от серията PolarB - и четири зара за всеки играч. Тези весели дървени фигури са ръчно рисувани в меки пастелни цветове.

 

Как се играе Не се сърди човече?

Играта на Не се сърди човече започва с избор на отбор от четирите вида фигурки. Те са подредени в същия цвят от игралното поле. Всеки от играчите играе за себе си. Те се редуват при хвърлянето на зара, за да отидат до началната позиция. Който хвърли най-много точки, равни на шест, започва първи. Хвърля отново зарчето и мести дървената пешка, като брои съответния брой полета. За да излезете от полето, трябва да изминете целия път и след това да стигнете до центъра на площада. Ако стъпите върху чуждо дървено парче с различен цвят, то се връща в първоначалната си изходна позиция. Играта Не се сърди човече печели играчът, който е успял да достигне с четирите дървени пионки съответния централен триъгълник на игралната дъска.

 

Не се сърди човече е подходящ за деца над 3 години.

Той е еднакво интересен както за деца, така и за възрастни поради забавния си характер. С него децата се учат да различават цветовете, формите, да броят кратните точки на зара, свързвайки ги със съответното число. Играта Не се сърди човече има състезателен характер, където децата учат правила, смятат и се забавляват. С тази образователна игра децата се учат да рисуват стратегии и да анализират по забавен начин. Това подпомага развитието на логическото, комбинативното мислене и въображението на децата.

VIGA играчки дървени Не се сърди човече е подходяща игра за всяко дете и семейство, което обича забавните и занимателни игри.

 

Дървената "Не се сърди човече" притежава сертификат за качество и безопасност на материала EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Можете да намерите продукта в магазин PLAYSENSE на адрес:

София - ул. "Цар Симеон" 55

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Кукления театър/

 

Размери на дървения не се сърди човече:

260x260x55 мм

Тегло: 0,560 кг.

 

Посетете категорията Образователни игри за още подобни продукти от PlaySense

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!