Комплект блокчета от 50 части. Studio Circus

  • Марка: Studio Circus
  • Кат. номер: 30338
+ -
39,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървеният комплект блокчета на Studio Circus

 

Дървените блокчета са класически строител за игра за деца от 1 година.Тези красиви градивни елементи са идеални за раздвижване на въображението на вашите малчугани и също са фантастични за уменията за координиране на ръцете и очите. Включва великолепни пастелни цветове, обикновени и шарени градивни и персонажни блокове. Този комплект е част от прекрасната гама Studio Circus.Той съдържа 50 части с различни цветове и форми, от които можете да изградите най-невероятните структури. Класическите блокове са изработени от екологично чиста дървесина, ръчно боядисани са с безопасни бои в приглушени цветове. 

Дървеният строител със петдесет геометрични блокове е чудесен за всякакви строителни и инженерни игри. Препоръчва се за детски градини и центрове за развитие.

Основната характеристика на този дървен строител е неговата цветова схема. Дървени блокчета гарантират на децата интересна игра. Тези дървени образователни блокчета са изработени в приглушени цветове с разнообразни шарки - петна и кръгчета, цветни ивици и вълнообразни линии, които децата съчетават в приказни композиции.

Формите на градивните елементи са не по-малко разнообразни. Комплектът за игра съдържа кубчета, правоъгълници, цилиндри и пирамиди. Дебелината на всички части е 3 см. С тяхна помощ децата тренират пространствено и логическо мислене, строителни умения, учат се да разпознават предмети по форма и размер, и да ги сортират.

 

С какво е полезна играта с цветните дървени блокове?

 

Играта развива детските конструктивни умение, координация ръце - очи, фината и груба моторика на пръстите. При заниманията с цветния дървен строител малчуганът се опитва да създаде нови структури, развивайки въображението и креативността си. Ето защо наборът от кубчета е отличен инструмент за превеждане на идеите на младите инженери. А възнаграждаването на способности в ранна възраст е ключът към бъдещия успех.

Дървените блокчета на Syudio Circus, съчетани в строител, са едни от най-полезните и безопасни комплекти за игра за малки деца. Изработени са от естествен материал - гладко шлайфано дърво. Отговаря на стандартите за качество EN71 за детски играчки.

Детските кубчета са опаковани в кофичка от рециклирана хартия с диаметър 22 см, удобна за съхранение.
Възраст: от 1+.
Цвят: разноцветен.
Материал: дърво
Дебелина на частите: 3 см
Аксесоари за съхранение: кофа с капак и дръжки.
Препоръчва се за детски градини, центрове за развитие и училища.

 

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД 

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!