Дървен влак с релси - 90 части от Viga Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50998
+ -
199,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървеният влак с релси от Viga Toys

Дървеният влак с релси - конструктор от Viga Toys съдържа 90 части и включва:
модерен пътнически влак
товарен влак
блокове с фермерска тематика със селска къща, животни, фермер, много дървета и храсти
град: пожарна станция, полицейско управление, училище, магазин за хранителни стоки, пожарникар, полицай, пожарна машина, полицейска кола, училищен автобус и няколко пътни знаци.
Дървеният влак с релси  е изработен от висококачествена букова дървесина. Можете да построите път с различни форми, въз основа на вашето въображение.

Децата ще могат да строят железопътни линии с мостове и кръстовища, както и да създават градове или села около тях. Играчката ще се хареса на деца от от 3 години, както и предучилищна възраст.

Големият игрови комплект дава място за въображение и пресъздаване на игрови сюжети. Изграждането на град и ферма ще помогне на детето да развие двигателни умения, мислене, координация очи-ръце. Железницата от Viga Toys се препоръчва за занятия в детски градини и центрове за развитие.

Децата ще имат огромно поле за творчество в групата. Те ще бъдат увлечени от ролеви игри с влаковите композиции за дълго време, ще измислят различни истории и приключения. В процеса на изграждане на строителни композиции децата общуват помежду си и подобряват комуникационните умения.

Комплектът включва градски институции: децата научават за някои професии, ще се опитат разиграят различни роли. Изграждането на железопътни релси в различни вариации развива пространствено мислене, дизайнерски умения.

Комплект с толкова много детайли е подходящ за съвместна игра у дома, в детската градина. Груповите игри укрепват взаимоотношенията, учат на комуникация и взаимодействие.

Вагоните са свързани помежду си с помощта на вградени магнити. Всички части на комплекта от Viga Toys са изработени от букова дървесина, покрити с безвредни хипоалергенни бои. Ъглите и ръбовете се заглаждат и шлифоват.

Всички продукти на Viga Toys са сертифицирани според международните стандарти за безопасност и качество за детски играчки: европейски EN71, американски ASTM.

Комплектът включва 90 дървени части с различни форми и размери.

  • София – ул. "Цар Симеон " 55
  • София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center
  • Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Ако ни посетите, можете да се докоснете до този и всеки друг артикул. Да видите с очите си изработкатата. Докато Вие разглеждате, нашите малки клиенти могат да си играят на воля с играчките! Ще се радваме да се срещнем!

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от забавления за Вашето дете. За още интересни продукти, посетете категория "Сюжетно-ролеви игри“!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!